Waardering voor vrijwilligers

Cees Bremmer (algemeen secretaris van YMCA Nederland) was aanwezig om het YMCA insigne uit te reiken aan twee bestuursleden van de VVSV.

Zaterdag 9 mei stond in het teken van het 70 jarig bestaan van de VVSV (Vereniging de Vrienden van de Sillem Hoeve). Veel mensen gaven gehoor aan de uitnodiging om naar Lage Vuursche te komen om dit heugelijke feit “mee te vieren”. Op deze zaterdag werd ook de algemene ledenvergadering van de Vereniging gehouden; naast de gebruikelijke agendapunten was er een extra agendapunt namelijk aandacht voor vrijwilligers. Een terecht agendapunt, want wat zijn de ESH en de VVSV zonder haar vrijwilligers? Het is dan ook goed dat er af en toe vrijwilligers in het zonnetje worden gezet.

Cees Bremmer (algemeen secretaris van YMCA Nederland) was aanwezig om het YMCA-insigne uit te reiken aan twee bestuursleden van de VVSV. Cees Purmer (voorzitter van de VVSV) ontving het gouden insigne voor meer dan 40 jaar vrijwilligerswerk binnen de YMCA en ESH. Cees Bremmer memoreerde in zijn toespraak de “werkzaamheden” die Cees in de afgelopen periode heeft gedaan en nog steeds doet (van hoofdbestuur CJV Alkmaar in de begin jaren zeventig, tot actief vrijwilliger in de seniorenweken en al meer dan 10 jaar voorzitter van de VVSV).

Ook aan Siebe Haagsma (penningmeester van de VVSV) werd het zilveren insigne uitgereikt voor meer dan 25 jaar vrijwilligerswerk. Ook zijn activiteiten ten behoeve van de YMCA en ESH werden genoemd dor Cees Bremmer (Friese Jeugdkampen, hoofdleiding vakantieweken ESH, voormalig secretaris van de VVSV en thans actief als penningmeester van de Vereniging). Uit handen van voorzitter Cees Purmer ontving hij eveneens een prachtige bos bloemen.

 

Naar boven